Sladký aj kyslý, jemný aj chrumkavý. Nie, toto nie je žiadna hádanka! Som to ja, chrumkavý lyofilizovaný ananás v úžasne jemnej bielo čokoláde. Okúzlim všetky Tvoje zmysly. Tak na čo ešte čakáš?
- sladko-kyslé spojenie chutí
- originálna chuť
- malé kúsky
Podrobný popis
Ešte ste nepočuli o ananáse v bielej čokoláde? My tiež nie, a preto sme pre vás túto originálnu zdravú sladkosť vyrobili. Vzali sme krehké kúsky mrazom sušeného ananásu a pomaly ich obalili v jemnej bielej čokoláde. Decentná kyslosť lyofilizovaného ananásu sa totiž so sladkosťou bielej čokolády perfektne prelína. Vznikla tak originálna dobrota, ktorá doslova omráči vaše chuťové poháriky. Táto česká sladkosť z našej dražovne je vynikajúcim jedlým darčekom. Pokiaľ si ju však budete kupovať pre seba, odporúčame vziať rovno dve balenia. Prvé vrecko totiž zmizne na posedenie!
TOP informácie o ananáse v bielej čokoláde
- Je to originálny jedlý darček domácej výroby.
- Ananás, rovnako ako iné ovocie a orechy, obaľujeme do čokolády v našej dražovni.
- Na výrobu sme použili českú čokoládu z Dvora Králové, kde funguje závod s tradíciou od roku 1992.
- Pretože je lyofilizovaný ananás krehký, musíme byť pri jeho obaľovaní v čokoláde veľmi opatrní a trpezliví, inak by sa rozpadol.
- 24 g lyofilizovaného ananásu obsahuje 100% DDD vitamínu C, ktorý prispieva funkciu imunitného systému.
- Náš ananás je pestovaný bez fytohormónov a chemických postrekov.
Ako sa lyofilizuje ananás?
Lyofilizácia znamená sušenie mrazom. Vďaka veľmi nízkemu tlaku a teplote, dochádza pri tomto procese k sublimácii zamrznutej vody. To znamená, že voda sa mení z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pary) bez toho, aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Suroviny sa najskôr hlboko zmrazia pri teplotách −55 až −100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezaistili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g2061 kJ / 494 kcal
- Tuky23,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny14,4 g
- Sacharidy66,1 g
- z toho cukry57,2 g
- Vláknina0 g
- Bielkoviny3,75 g
- Soľ0,2 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Smoothie Food |
---|---|
Zloženie: | Biela 29% čokoláda 70% (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko plnotučné, sušená srvátka, laktóza, emulgátory: sójový lecitín a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar), ananás lyofilizovaný 29%, ananás lyofilizovaný prach 1% |
Diéta: | Bez lepku |
Spracovanie: | V bielej čokoláde |
Chuť: | Kyslá, Sladká |
Alergény: | Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂. |
Trvanlivosť: | 3-8 mesiacov |
Skladovanie: | Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. |
Balenie: | znovuuzatvárateľné ZIP vrecko |
Úprava: | dražované kúsky banánu |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.