Coco smoothie mango

Cocco bello! Cocco fresco! Vychutnaj si sviežu smoothie z čerstvej kokosovej vody a šťavnatého ovocia. Naša konzistencia pripomína slovenské piškóty, ale chuť Ťa vystrelí do tropického raja!

štandardná cena: €9,49 –10 % €8,49 €6,90 bez DPH
Dostupnosť: Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
7.2.2025
Coco smoothie mango
coco smoothie mango
Akcia
€9,49 –10 %

Podrobný popis

Coco smoothie mango - ovocie sušené mrazom

Tak takéto smoothie by možno nenamixoval ani ten najlepší barman v tropickom raji. Z toho čistého zloženia bude paf každý milovník zdravých jedál. Coco smoothie s príchuťou manga obsahuje iba lyofilizované smoothie kúsky mango, kokosové mlieko a nič navyše. Táto skvelá potravina má podobu lahodného štvorčeka. Smoothie preto môžeš maškrtiť priamo zo sáčika. Žiadny mixér potrebovať nebudeš. Či už si budeš na mangovom smoothie pochutnávať v škole, v práci alebo na horách, jeho exotická chuť Ti bude vždy pripomínať slnečnú dovolenku na tropickom ostrove.

Smoothie mangové štvorčeky najprv v ústach jemne zachrumkajú, a potom sa ich ovocná chuť rozplynie na jazyku. Budú ich zbožňovať nielen dospelí, ale aj deti. Pre tých najmenších sa môže stať mangové smoothie dokonalou, zdravou alternatívou presladených sladkostí. Mangové smoothie štvorčeky nie sú lepivé a nešpinia ruky. Chcete mať smoothie s príchuťou manga vždy po ruke? Zabaľte ho spolu s ďalšími dobrotami do Desiatonosiča a doprajte si závan exotiky kedykoľvek budete mať chuť.

Top informácie o Coco smoothie s príchuťou manga

  1. Exotická chuť čerstvého ovocia.
  2. Zdravé maškrtenie plné vitamínov.
  3. Chrumkavé, rozplýva sa na jazyku. 
  4. Bez pridaného cukru a iných aditív.
  5. Zdravá desiata do školy či na výlet.

Ako sa smoothie suší mrazom?

 

Lyofilizácia, nazývaná tiež sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takýchto kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para) bez toho, aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách −55 až −100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižšom ako je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezaistili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme suroviny varili pri 100 °C. Čiže výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

16451_0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola